Predstava “Žiranti” oduševila i od srca nasmijala Kostajničance

Glumci Narodnog pozorišta Republike Srpske sinoć su pred solidno popunjenom velikom kino salom Narodne biblioteke “Nevenka Stanisavljević” odigrali sjajnu komediju “Žiranti” koja je oduševila i nasmijala Kostajničance koji su na kraju predstave dugačkim i gromoglasnim aplauzom nagradili glumce Narodnog pozorišta.

Predstava, koju podjednako vole i glumci i publika, jer iz minute u minutu donosi odličnu zabavu i smijeh, nedvojbeno je oduševila prisutne koji su u sat vremena, koliko traje ova predstava, zaboravili na svoje životne probleme.

Autor teksta je Mario Ćulum, koreditelji Aleksandar Pejaković i Željko Stjepanović, a uloge tumače Radenka Ševa, Mirza Jakšić, Koviljka Šipka, Dragoslav Medojević, Boško Đurđević i Muhamed Bahonjić Bah.

Predstava je odigrana u okviru projekta ‘Proljeće kulture u Kostajnici’ koji realizuje Narodna biblioteka “Nevenka Stanisavljević” i ulaz je bio besplatan.

About kostajnica@gmail.com

Check Also

11. oktobra “Veče foklora” u organizaciji KUD “Potkozarje”

U sklopu obilježavanja turističko-privredno-kulturne manifestacije “Kestenijada,” u petak 11. oktobra, u OŠ “Petar Mećava” sa …