Nova pobjeda Partizana, četvrti na tabeli!

U dvanaestom kolu Regionalne lige RS (grupa Zapad) kostajnički Partizan je na svom terenu ostvario veoma važnu pobjedu kojom se popeo na četvrto mjesto na tabeli. Kostajnički fudbaleri su u utakmici 12. kola bili bolji od fudbalera FK “Kladari” iz Gornjih Kladara i golovima Benjamina Delismailovića i Steve Kovačevića pobjedili rezultatom 2:1. Partizan.

FK “Mladost” iz Kotor Varoši izgubio je od FK “Gorica” iz Šipova rezultatom 2:1, a FK “Borac” iz Koz. Dubice je izgubio od FK “Karanovac” i rezultati tih utakmica su utjecali da se kostajnički Partizan sa šestog mjesta pomjeri na sjajno četvrto mjesto tabele Regionalne lige RS (grupa Zapad). Poslije 12. kola Partizan ima 20 bodova iz 12 odigranih utakmica (šest pobjeda, dva neodlučena rezultata i četiri poraza).

Fudbaler kostajničkog Partizana Stevo Kovačević se, golom koji je postigao na današnjoj utakmici, popeo sa na vrh liste strijelaca sa 15 postignutih pogodaka.

U idućem trinaestom kolu Partizan će u gostima igrati sa FK “Milan” iz Kosjerova koji trenutno zauzima četrnaesto mjesto na tabeli.

 

About kostajnica@gmail.com

Check Also

Partizan u nedjelju protiv Ljubije

U nedelju 22.09.2024. godine sa početkom u 16.00 časova, u okviru IV kola Područne Lav …