Raiffeisen i Sber banka će u Kostajnici postaviti svoje bankomate

Predstavnici Raiffeisen i Sber banke su u proteklih nekoliko dana boravili u Kostajnici u potrazi za najboljom lokacijom na kojoj bi postavili svoje bankomate. Na žalost, ni Raiffeisen, a ni i Sber banka u ovom trenutku nisu pokazali apsolutno nikakav interes za otvaranje svoje poslovne jedinice na području opštine Kostajnica.

Zbog činjenice da Addiko banka zatvara svoju poslovnicu u Kostajnici 29. septembra 2017. godine Sber banka će pored svog bankomata u Kostajnici postaviti i dnevno-noćni trezor na kojem će poslovni subjekti sa područja opštine Kostajnica, a koji imaju otvoren poslovni račun u toj banci, moći polagati svoj dnevni pazar.

Dnevno-noćni trezor je samouslužni uređaj koji se koristi za polaganje gotovine u domaćoj valuti. Prednost dnevno-noćnog trezora je što je njegova usluga dostupna 24 sata dnevno te što nema čekanja je ste uvijek prvi na redu. Sa dnevno-noćnim trezorom svaki korisnik ostvaruje brz i pouzdan način polaganja gotovine sa identifikacijom korisnika i potvrdom (slipom) o deponovanju sredstava.

About kostajnica@gmail.com

Check Also

Farma od 40 grla magaraca – šansa za razvoj i ostanak na selu

U Petrinji kod Kostajnice Savan Babić je prije deset godina počeo uzgoj magaradi. Danas ima …