Addiko banka 29. septembra definitivno napušta Kostajnicu

Poslovnica Addiko banke u Kostajnici, koja se nalazi u Svetosavskoj ulici, definitivno se zatvara 29. septembra 2017. godine. Poslovni subjeti sa područja opštine Kostajnica ovih su dana dobili službeni dopis u kojem se navodi da se poslovanje poslovnice Addiko banke u Kostajnici, u skladu sa strategijom optimizacije poslovanja, usmjerava na poslovnicu Addiko banke u Kozarskoj Dubici.

Adresa poslovnice u Kozarskoj Dubici je Svetosavska 11, a kontakt brojevi telefona 052/424-660 ili 052/424-662. U dopisu se navodi da će svi računi klijenata kostajničke poslovnice Addiko banke po automatizmu biti prebačeni na poslovnu jedinicu u Kozarskoj Dubici.

U dopisu se ističe da će bankomat Addiko banke i dalje ostati na istoj adresi u Kostajnici i da će ga klijenti moći nastaviti koristiti za podizanje gotovine ili za informacije o stanju na računu.

Za poslovne subjekte Addiko banka nudi digitalnu uslugu Addiko Business EBank, što je u stvari usluga elektronskog ili internet bankarstva za domaća preduzeća i preduzetnike. Koristeći ovu uslugu klijenti mogu da obavljaju platne transakcije 24 sata dnevno uz 50% manju nadoknadu, bez potrebe odlaska u poslovnu jedinicu.

About kostajnica@gmail.com

Check Also

Farma od 40 grla magaraca – šansa za razvoj i ostanak na selu

U Petrinji kod Kostajnice Savan Babić je prije deset godina počeo uzgoj magaradi. Danas ima …