Poziv za učešće u programu manifestacije Kestenijada 2017

Ove godine od 13. do 15. oktobra Kostajnica obilježava jubilarnu 20. po redu Kestenijadu. Kestenijada u Kostajnici je turističko-kulturno-privredna manifestacija koja je zadnjih nekoliko godina postala prepoznatljiva i svake godine okupi velik broj posjetilaca, ali i učesnika u programu manifestacije. Kestenijada je prvi put održana oktobra 1998. godine, a ideja o obilježavanju ove manifestacije potekla je zahvaljujući prirodnom bogastvu šumom kestena na području Kostajnice.

Konceptom manifestacije predviđeni su sljedeći sadržaji: kulturni performansi, zabavno-rekreativna dešavanja, izložbe, dječije radionice i gastro prezentacije.

Sobzirom da ove godine Kestenijada obilježava dvadesetu godišnjicu svog postojanja, kao organizator ovog dešavanja imamo obavezu i dodatni motiv da program i sadržaj manifestacije bude što bogatiji i raznovrsniji kako bi privukli što veći broj posjetilaca.

Ovim putem pozivamo sve koji su zainteresovani za učešće u programu manifestacije tj. pozivamo ustanove, udruženja, organizacije, ali i pojedince da nas kontaktiraju ukoliko se žele predstaviti na Kestenijadi interesantnim i originalnim programom. Sve informacije mogu se dobiti u Turističkoj organizaciji opštine Kostajnica, Svetosavska BB, 79224 Kostajnica , na broj telefona : 065/ 799- 863 ili e-mail-om: tok@prijedor.com.

About kostajnica@gmail.com

Check Also

Kestenijada od 11. do 13. oktobra

Turističko-kulturno-privredna manifestacija “Kestenijada” 2024 održaće se od 11. do 13. oktobra. Najposjećeniji i najpopularniji događaj …