Poziv za vlasnike nepokretnosti u „Poslovnoj zona Tavija“

Odjeljenje za opštu upravu opštinske uprave Opštine Kostajnica u skladu sa članom 42. stav (2) Zakona o uređenju prostora i građenju («Službeni glasnik Republike Srpske» broj 40/13, 106/15 i 3/16) obavještava zainteresovanu javnost da je Skupština opštine Kostajnice na 4. redovnoj sjednici usvojila Odluku o pristupanju izradi dijela Regulacionog plana „Poslovna zona Tavija“.

Pozivaju se sva zainteresovana lica koja su vlasnici nepokretnosti u obuhvatu plana da u roku od 15 dana dostave svoje prijedloge i sugestije za određena planska rješenja na zemljištu ili objektima, odnosno objektu u svom vlaništvu.

Poziv sa Odlukom o pristupanju izradi dijela Regulacionog plana „Poslovna zona Tavija“ biće stavljeni na oglasnu tablu u prostorijama Opštinske uprave Kostajnica. U prostorijama Opštinske uprave Kostajnica biće otvorena knjiga za sve prijedloge i sugestije koje zainteresovani mogu navesti u knjigu ili dostaviti u pismenoj formi do 21.04.2017. godine, do 15.00 časova.

Obavijest o pozivu biće takođe stavljena na oglasnu tablu Kina „Kozara“ na Trgu Kralja Petra I Oslobodioca, na lokaciji obuhvata plana i na službenoj internet stranici Opštinske uprave Kostajnica.

About kostajnica@gmail.com

Check Also

Farma od 40 grla magaraca – šansa za razvoj i ostanak na selu

U Petrinji kod Kostajnice Savan Babić je prije deset godina počeo uzgoj magaradi. Danas ima …