Policijska stanica Kostajnica učestovala na turniru u Prijedoru

Centar javne bezbjednosti /CЈB/ Prijedor započeo je danas obilježavanje Svetog Arhangela Mihaila turnirom u malom fudbalu koji se tradicionalno održava svake godine povodom obilježavanja Dana policije i krsne slave Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Na turniru je učestvovalo 10 ekipa formiranih iz organizacionih jedinica CЈB Prijedor, a među njima bila je i ekipa iz Policijske stanice Kostajnica koja je polufinalnu utakmicu izgubila od pobjednika turnira – Policijske stanice Novi Grad (3:5).

Zamjenik načelnika Centra Stevo Tomčić prvoplasiranoj ekipi Policijske stanice Novi Grad uručio je pehar i diplomu, dok je drugoplasiranoj ekipi Policijske stanice Prijedor jedan i trećeplasiranoj ekipi Јedinice za podršku CЈB Prijedor uručio diplome za plasman.

U nastavku obilježavanja Aranđelovdana u prostorijama CЈB Prijedor u nedjelju, 20. novembra, u 15.45 časova biće položeno cvijeće na spomen-obilježje poginulim pripadnicima Centra, najavljeno je iz CЈB Prijedor.

Obilježavanje krsne slave biće nastavljeno istog dana u sali Centra u 16.00 časova, kada će izjavu za medije dati načelnik CЈB Prijedor Dalibor Ivanić. Obilježavanju krsne slave CЈB Prijedor prisustvovaće gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković, najavljeno je danas iz njegovog kabineta.

Srna.rs

About kostajnica@gmail.com

Check Also

Partizan donio sva tri boda iz Knežice

U utakmici trećeg kola Područne lige Prijedor, koja je juče odigrana u Knežici kostajnički Partizan …