Održana javna tribina “Ujedinjene Srpske”

Po stažu najmlađa politička stranka u Kostajnici “Ujedinjena Srpska” večeras je održana svoju prvu javnu tribinu u Kostajnici. Pristutnima su se obratili predsjednik Ujedinjene Srpske i potpredsjednik Narodne Skupštine RS dr Nenad Stevandić, Biljana Dejanović Gligić kandidat za načelnika opštine Kostajnica i Neven Đenadija predsjednik opštinskog odbora i nosilac liste kandidata za Skupštinu opštine.

Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić je naglasio važnost odnosa Vlade RS i institucija prema malim opštinama kako bi one opstale i pohvalio mlade ljude koji su u Kostajnici organizovali najbolju i najkreativniju izbornu kampanju. Takođe izrazio je svoju punu podršku Biljani Dejanović Gligić, kandidatu te stranke za načelnika opštine Kostajnica i pozvao ljude da izađu na izbore i da 2. oktobra podrže kandidate Ujedinjene Srpske.
Biljana Dejanović Gligić je pozvala prisutne da podrže mlade i odgovorne ljude koji su spremni da se ponašaju domaćinski i da opštini vrate izgubljeni ugled.
Neven Đenadija je objasnio važnost poštovanja prema ljudima u ovom gradu, a pogotovo prema našim selima. Spomenuo je kako je konačno došlo vrijeme da se u Kostajnici podvuče crta, da se raskrsti sa učmalim kadrovima i da se stvari postave na svoje mjesto kako bi se moglo krenuti od početka.
U ime Opštinskog odbora “Ujedinjene Srpske” u Kostajnici Dragana Midžić je predsjedniku Stevandiću uručila na poklon sliku poznatog slikara Oste Ercega iz Novog Grada, koji nam je na ovaj način ukazao posebnu čast.

U zabavnom dijelu programa nastupala je kostajnička pjevačka grupa “Baljski sokolovi”.

About kostajnica@gmail.com

Check Also

Đenadija večeras na Alternativnoj televiziji

Neven Đenadija diplomirani politikolog i magistar međunarodnih odnosa Fakulteta političkih nauka u Banjoj Luci učestvovaće …