“Partizan” u subotu protiv “Progresa”

Kostajnički FK “Partizan” će u 7. kolu Regionalne lige RS (Zapad) u subotu, 24. septembra 2016. godine igrati u Kneževu protiv odlične ekipa FK “Progres”. Biće to veoma teška utakmica iako se “Progres” na tabeli Regionalne lige RS (Zapad) nalazi na petom mjestu tj. jednoj poziciji ispod kostajničkog “Partizana” koji zauzima četvrto mjesto na tabeli.

FK “Progres” je odlična ekipa koja je do prošlog kola držala prvu poziciju na tabeli Regionalne lige RS (Zapad), ali imajući u vidu da kostajnički fudbaleri imaju imperativ da zadrže poziciju u gornjem dijelu tabele, možemo očekivati veoma dobru utakmicu i nadati se povoljnom rezultatu. Utakmica se igra u subotu, 24. septembra 2016. godine, na stadionu FK “Progresa” u Kneževu, sa početkom u 16:00 časova.

“Partizan” ima dvanaest bodova iz šest odigranih utakmica (četiri pobjede i dva poraza) i samo bod manje od ekipa FK “Dubrave” i FK “Karanovac” koje se nalaze na čelu tabele Regionalne lige RS (Zapad) s napomenom da obe ekipa imaju jednu utakmicu odigranu manje.

About kostajnica@gmail.com

Check Also

Partizan u nedjelju protiv Ljubije

U nedelju 22.09.2024. godine sa početkom u 16.00 časova, u okviru IV kola Područne Lav …