“Naša Kostajnica” objavila lažnu anketu o izborima

Već duže vrijeme na Facebook.com postoji stranica pod nazivom “Naša Kostajnica” koja administratorima, koji neosporno pripadaju jednom političkom pravcu, služi samo radi pljuvanja po ostalim političkim partijama, zaslužnim privrednicima i neistomišljenicima.

“Naša Kostajnica” je ovih dana objavila rezultate ankete, koju je navodno sprovela u saradnji sa NVO organizacijom i fondacijom Friedrich Elbert Stifftung koja u BiH ima svoja predstavništva u Banjoj Luci i Sarajevu. Prema toj anketi Drago Bundalo, kandidat SDS-a za načelnika opštine Kostajnica, bi na predstojećim lokalnim izborima za načelnika opštine Kostajnica osvojio 48.5% glasova, dok bi drugo mjesto za izborima osvojio kandidat Socijalističke Partije Marko Čolić sa 30% glasova. Treći po osvojenim glasovima bio bi Saša Grublješić, kandidat PDP-a, sa svega 17% osvojenih glasova.

Međutim, radi se o izmišljenoj i lažnoj anketi što su i potvrdili iz kancelarije Friedrich Elbert Stifftung fondacije iz BiH o čemu su pismeno obavijestili aktiviste PDP-a, koji su prethodno zatražili da fondacija potvrdi vjerodostojnost te ankete.

PDP je na svojoj Facebook stranici objavio dokaze i činjenice o lažnoj anketi koji će biti upućene i nadležnim institucijama.

About kostajnica@gmail.com

Check Also

Đenadija večeras na Alternativnoj televiziji

Neven Đenadija diplomirani politikolog i magistar međunarodnih odnosa Fakulteta političkih nauka u Banjoj Luci učestvovaće …