I SDS započeo predizbornu kampanju

Srpska demokratska stanka ozvaničila je večeras početak izborne kampanje za lokalne izbore 2. oktobra zvaničnim javnim postavljanjem prvih plakata i podjelom promotivnog materijala u centru grada.

Nakon toga je održan sastanak Opštinskog odbora, dijela članova Skupštine stranke i Aktiva mladih SDS, kojem su prisustvovali kandidat SDS za načelnika opštine Drago Bundalo i kandidati za odbornike koalcije Srpska demokratska stanka/Srpska radikalna stranke RS.

Predstavljen je zvanični slogan stranke za predstojeće izbore: SDS I TI – ZAJEDNO MOŽEMO SVE!

Okupljenima je predstavljen plan kampanje, a svi kandidati i članovi stranke pozvani na fer, korektnu i tolerantnu kampanju u kojoj će biti predstavljeni isključivo prethodni rezultati stranke, te planovi i ciljevi stranke u periodu 2016-2020. godina.

Najavljena je javna tribina SDS za utorak, 13. septembar u 19.30 časova, na kojoj će građanima biti predstavljeni kandidat za načelnika i kandidati za odbornike. Gosti na tribini će biti predsjednik SDS Mladen Bosić i drugi stranački prvaci.

About kostajnica@gmail.com

Check Also

Đenadija večeras na Alternativnoj televiziji

Neven Đenadija diplomirani politikolog i magistar međunarodnih odnosa Fakulteta političkih nauka u Banjoj Luci učestvovaće …