Završna predstava škole glume polaznika dramske radionice Cezam-a

Draga publiko, prijatelji i kolege, pozivamo Vas na završnu predstavu škole glume polaznika dramske radionice, koju prikazujemo u nedjelju (03.07.2016.) u velikoj sali Narodne biblioteke “Nevenka Stanisavljević” Kostajnica, u 20:30h. Ulaz je besplatan.

Dramska radionica je održana u okviru projekta “Centri za mlade u zajednici – CeZaM” koji je podržan iz IPA EU fondova prekogranične saradnje između Hrvatske i BiH. Nosioci projekta su Zdravo Da Ste OC iz Banjaluke i Rehabilitacijski centar za stres i traumu iz Zagreba.

Glavni cilj projekta ”Centri za mlade u zajednici CeZaM“ je unaprijediti kvalitetu života i socijalno uključivanje mladih u regiji Pounja. Svrha projekta je unaprijediti dostupnost usluga u zajednici mladima koji žive u području implementacije projekta i osnažiti aktivizam i participaciju mladih u životu lokalnih zajednica u kojima žive.

U okviru CeZaM-a, polaznici dramske radionice (1. generacija) će prikazati dramske i komične monologe, ispovijesti i dijaloške scene.

Igraju: Anastasija Marin, Anja Krivdić, Danijel Borojevic, Danilo Vušović, Ognjen Preradović (Nije Čogi), Predrag Lukić, Radislav Rašo Kosijer i Slaviša Borojević.

Režija i adaptacija: Siniša Tešanović

About kostajnica@gmail.com

Check Also

Oste Erceg izlaže u Zagrebu

U srijedu, 2. listopada 2024. u 19:00 časova, u Prešernovoj dvorani Slovenskoga doma Zagreb, Masarykova …