Započela izgradnja novog poslovnog objekta u Svetosavskoj ulici

Ovih dana su započeli radovi na izgradnji novog poslovnog objekta u Svetosavskoj ulici na lokaciji bivše autobuske stanice. Izvođač radova na novom poslovnom objektu je МR Slijepčević, d.o.o. iz Kozarske Dubice, a radove finansira firma Stojaković, d.o.o. takođe iz Kozarske Dubice.

Kako Kostajnica.com nezvanično saznaje u pitanju je izgradnja objekta za tržni centar privrednog društva “Fructa Trade”, d.o.o. iz Dervente koja u Kostajnici planira da otvori hiper market Super Kort.

Privredno društvo “Fructa Trade”, d.o.o. osnovano je i počelo sa radom 13.02.1995. godine, u poslovnim prostorijama površine od oko 300 m2. U prvoj godini rada, ovo društvo je imalo samo troje stalno zaposlenih radnika. Nakon 20-ak godina postojanja, razvijanja i širenja svojih usluga, preduzeće broji preko 550 zaposlenih; svih profila obrazovanja i stručnosti; zaposlenih u 4 poslovne jedinice i 17 “Fructa Trade” prodajnih objekata. Poslovne jedinice se nalaze u Sarajevu, Bijeljini, Prijedoru i Derventi na površini od oko 20,000 m2. Najsavremenij prodajni objekti se nalaze u Banjaluci, Bijeljini, Brodu, Derventi, Doboju, Srpcu, Šamcu, Šipovu i Prnjavoru, a zajedno obuhvataju površinu od preko 20,000 m2.

About kostajnica@gmail.com

Check Also

Farma od 40 grla magaraca – šansa za razvoj i ostanak na selu

U Petrinji kod Kostajnice Savan Babić je prije deset godina počeo uzgoj magaradi. Danas ima …