Preko 200 građana preuzelo ogrijev za socijalno ugrožene

Kostajnička drvoprerađivačka firma Foresta, d.o.o. je u petak, 9. juna objavila oglas u kojem je pozvala socijalno ugrožene građane da se jave u upravu firme kako bi preuzeli po dvije palete besplatnog ogrijevnog drveta, što otprilike iznosi oko 4 do 5 m3 ogrijeva. Iz uprave firme danas saznajemo da su potrošene sve zalihe ogrijevnog drveta u paletama, jer je za svega tri dana ove humane akcije ogrijev preuzelo preko 200 građana koji su kući odvezli više od 400 paleta ogrijevnog drveta.

Interes građana je bio zaista ogroman tako da su zalihe ogrijevnog drveta takoreći planule za manje od tri dana. Građani su bili obavezni da sami obezbjede prevoz ogrijevnog drveta do svog stambenog objekta tako da je na stovarištu Foreste proteklih nekoliko dana bila zaista ogromna gužva, a čak ni kiša nije spriječila zainteresovane da preuzmu besplatni ogrijev.

Foresta ovim putem napominje da je akcija završena, a da će građani biti blagovremeno obaviješteni ukoliko ova uspješna firma ponovo organizuje ovu ili neku drugu sličnu humanitarnu akciju.

About kostajnica@gmail.com

Check Also

Partizan donio sva tri boda iz Knežice

U utakmici trećeg kola Područne lige Prijedor, koja je juče odigrana u Knežici kostajnički Partizan …