Foresta isporučila 30 paleta besplatnog ogrijevnog drveta

Firma Foresta, d.o.o. iz Kostajnice, koja je juče objavila poziv socijalno ugroženim građanima i porodicama, da se jave u upravu firme kako bi preuzeli po dvije palete besplatnog ogrijevnog drveta, prvog dana ove humane akcije isporučila je čak 30 paleta ogrijeva. Iz uprave firme poručuju da je odaziv građana zaista velik te da su primili dvadesetak telefonskih poziva u kojima su građani izrazili želju da preuzmu besplatni ogrijev i tom prilikom se zahvalili upravi firme na ovom nesebičnom gestu.

Da ponovimo još jednom, Foresta poklanja ogrijevno drvo socijalno ugroženim građanima i porodicama iz Kostajnice. Svakoj porodici, koja se do kraja juna javi u upravu firme (Baljska 2A) ili na broj telefona 052/663-241, biće obezbjedjene dvije palete ogrijevnog drveta što iznosi otprilike oko 4 do 5 m3 ogrijeva. Foresta napominje da su građani obavezni da sami obezbjede prevoz ogrijevnog drveta do svog stambenog objekta.

Foresta takodje poziva ostale građane koji pročitaju ovaj tekst da prenesu ovu vijest svojim prijateljima, komšijama i poznanicima za koje smatraju da pripadaju u kategoriju socijalno ugroženih građana, kako bi im pomogli da na vrijeme obezbjede i preuzmu ogrijev.

About kostajnica@gmail.com

Check Also

Kako sa BiH pasošima u Šengen od novembra?

Od 10. novembra stupa na snagu novi sistem ulaska u evropsku uniju i Šengen za …