U četvrtak monokomedija “Ljubav na leskovački način”

Za sve romantičare i nostalgičare, dame koje mnogo izabiru i gospodu koja biraju, za sve one koji traže i koji su u potrazi u ljubavi i za ljubavlju u četvrtak 21.04. u 20:00 časova u organizaciji Narodne biblioteke „Nevenka Stanisavljević“ biće izvedena monokomedija Vesne Anđelković „Ljubav na leskovački način“ autora Nenada Kražića iz Leskovca.

S mirisom ćevapčića i pljeskavice stiže i vječni miris ljubavi – etno monokomedija o poteškoćama nježnijeg, kao i jačeg spola kada ih pogodi Amorova stijela. Riječ je o glumačkom ostvarenju koje je veliki hit u Srbiji.

Ova predstava će vam navući osmjeh na lice, a brojni aplauzi i pohvale su najbolja preporuka da je pogledate. Zorka, oko koje se cijela priča i vrti, traži muškarca svoga života, prvenstveno u Leskovcu. Kada ne uspije pronaći svoga izabranika, odluči otići u Hrvatsku. Kroz što sve prolazi zbog ljubavi, što joj se sve događa, koje i kakve je sve muškarce nalazila i voljela, doživjeti ćete zajedno sa glumicom.

Doživjet ćete sudbinu žene pune nezaboravnih razgovora, muško-ženskih savjeta i zaključaka…..to i još mnogo toga. Iz kolijevke ćevapčića i pljeskavice dolazi nam u Kostajnicu rođena leskovčanka, poznata glumica Vesna Anđelković. Dođite i vi da se smijemo zajedno, naći ćete makar pola zdravlja.

Cijena ulaznice za predstavu je 2,00 KM.

About kostajnica@gmail.com

Check Also

Oste Erceg izlaže u Zagrebu

U srijedu, 2. listopada 2024. u 19:00 časova, u Prešernovoj dvorani Slovenskoga doma Zagreb, Masarykova …