Biblioteka “Nevenka Stanisavljević” bogatija za 64 naslova

Narodna biblioteka “Nevenka Stanisavljević” od danas je bogatija za 64 naslova zahvaljujući donaciji biblioteke Filološkog fakulteta u Banja Luci. Ove knjige obezbijeđene su za kostajničku biblioteku na inicijativu dekana Filološkog fakulteta prof. dr Biljane Babić.
Vršilac dužnosti direktora biblioteke Tamara Zrnić se zahvalila prof. dr Biljani Babić na ovoj vrijednoj donaciji te istakla da biblioteka zahvalonost dugije i Goranu Milašinu, profesoru na Filološkom fakultetu, koji je ove odabrane naslove danas dostavio u biblioteku.
S obzirom na to da je Goran porijeklom iz Kostajnice, te da je i sam bio član biblioteke, ova vrijedna donacija ima još veći značaj. Korisnicima Narodne biblioteke “Nevenka Stanisavljević” na raspolaganju će biti 64 nova naslova među kojima se nalazi stručna literatura, ali i beletristika, dječije knjige, te veliki broj naslova na engleskom jeziku.

About kostajnica@gmail.com

Check Also

11. oktobra “Veče foklora” u organizaciji KUD “Potkozarje”

U sklopu obilježavanja turističko-privredno-kulturne manifestacije “Kestenijada,” u petak 11. oktobra, u OŠ “Petar Mećava” sa …