Od 12. jula vakcinacija stanovnika opštine Kostajnica bez zakazivanja

U skladu sa preporukama JZU Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske, JZU “Dom zdravlja Kostajnica” od 12.07.2021. godine organizuje vakcinaciju stanovnika opštine Kostajnica bez prethodnog zakazivanja na termin vakcinacije. Vakcinacija protiv korona virusa će se odvijati od 12.07.2021. do 17.07.2021. godine, u periodu od 7,00 do 14,00 časova, u prostorijama JZU “Dom zdravlja Kostajnica”, vakcinom proizvođača Astra Zeneca.

Dom zdravlja napominje da se na “Dane otvorenih vrata” za vakcinaciju protiv Covid-19 mogu javiti osobe koje imaju mjesto prebivališta u Kostajnici.

Iz Doma zdravlja mole sve građane opštine Kostajnica koji su se vakcinisali van granica Republike Srpske da u narednom periodu donesu svoje Potvrde o izvršenoj vakcinaciji protiv Covid-19 na uvid svom porodičnom doktoru radi evidentiranja u zdravstveni/elektronski karton pacijenta. Obzirom da je u prethodnom periodu određeni broj građana iskoristio mogućnost vakcinisanja u drugim državama neophodno je da se podatak o imunizaciji unese u elektronski karton pacijenta.

About kostajnica@gmail.com

Check Also

Počela obnova gradske Vijećnice

U Kostajnici je počela obnova gradske Vijećnice. Objekat je izgrađen 1885. godine i proglašen je …