Pokrenut postupak izrade Programa rada Skupštine opštine Kostajnica za 2021. godinu

Program rada Skupštine čine pitanja iz djelokruga Skupštine, te isti sadrži zadatke Skupštine koji proizilaze iz Ustava, Zakona, Statuta opštine, utvrđene politike i ekonomskog razvoja opštine, kao i druge poslove i zadatke u rješavanju pitanja od interesa za građane.

U pripremama za izradu Programa rada Skupštine, predsjednik, potpredsjednik i sekretar Skupštine pribavljaju prijedloge i mišljenja od odbornika, radnih tijela Skupštine, načelnika Opštine, odjeljenja i službi Opštinske uprave, političkih stranaka koje su zastupljene u Skupštini, građana i udruženja građana o pitanjima koja treba unijeti u Program rada Skupštine. Na osnovu primljenih prijedloga, mišljenja i sugestija, Kolegijum priprema i utvrđuje Prijedlog programa rada Skupštine koji se upućuje Skupštini na razmatranje i usvajanje.

S obzirom na navedeno, potrebno je da zainteresovani građani  najkasnije do 26. februara 2021. godine dostave svoje prijedloge tema koje bi trebalo unijeti u Program rada Skupštine opštine Kostajnica za 2021. godinu.

About kostajnica@gmail.com

Check Also

Đenadija večeras na Alternativnoj televiziji

Neven Đenadija diplomirani politikolog i magistar međunarodnih odnosa Fakulteta političkih nauka u Banjoj Luci učestvovaće …