U Srednjoškolskom centru od ponedjeljka nastava na daljinu

Zaključkom opštinskog štaba za vanredne situacije, uz saglasnost Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske u JU SŠC Kostajnica će se zbog pogoršane epidemiološke situacije organizovati nastava na daljinu u periodu od 30. novembra do 14. decembra 2020.godine.

Jedan od zaključaka Republičkog štaba za vanredne situacije odnosio se na ostavljanje mogućnosti školama i lokalnim štabovima da zatraže drugačiji vid izvođenja nastave, ukoliko to budu nalagali razvoj ili ozbiljnost epidemiološke situacije u njihovoj sredini.

Nastava na daljinu će se održati putem internet stranice škole i raznih platformi. Po isteku perioda od 14 dana direktor Srednjoškolskog centra može da napravi procjenu da li da se ovakav vid nastavi do kraja polugodišta. Ovim putem se obavještavju svi roditelji i učenici da će se nastava u Srednjoškolskom centru u Kostajnici od ponedjeljka 30.11. do 14.12.2020. godine odvijati na daljinu. Prvi redovni radni dan je ponedjeljak 14.12.2020. godine.

Opštinski štab za vanredne situacije poziva sve građane da poštuju sve propisane higijensko-epidemiloške mjere i mjere socijalne distance kako bi sačuvali i sebe i druge.

About kostajnica@gmail.com

Check Also

Kako sa BiH pasošima u Šengen od novembra?

Od 10. novembra stupa na snagu novi sistem ulaska u evropsku uniju i Šengen za …