Najljepše dvorište ima Aleksandar Zec iz Petrinje

Završena je ovogodišnja akcija „Biramo najuređenije dvorište i balkon“ 2020 koju organizuje Turistička organizacija opštine Kostajnica. Prema odluci Komisije za izbor najljepše uređenog dvorišta i balkona prvo mjesto za najljepše uređeno dvorište osvojio je Aleksandar Zec iz Petrinje, drugo mjesto Šećira Biogradlija iz Kostajnice, a treće mjesto osvojile su Jovana Sara Aleksić iz Petrinje. Nagradu za najljepše uređen balkon osvojila je Dunja Basrak iz Kostajnice.

Akcija je trajala od 01.06. do 15.06. je završena, a na javni konkurs za izbor najuređenijeg dvorišta i balkona prijavilo se 6 dvorišta i 2 balkona.

Za razliku od prethodnih godina kada je Komisija za izbor obilazila dvorišta i kada je organizovano proglašenje pobjednika, ove godine zbog trenutne epidemiološke situacije, Komisija za izbor najuređenijeg dvorišta i balkona izvršila je izbor pregledavanjem fotografija, a izostalo je i zajedničko okupljanje i proglašenje pobjednika. Nagrade, diplome i zahvalnice svim učesnicima akcije biće dostavljene na kućnu adresu.

Organizator akcije „Biramo najuređenije dvorište i balkon“ 2020 je Turistička organizacija opštine Kostajnica, a pokrovitelj Opština Kostajnica. Akcija se održava od 2009. godine, a cilj akcije je da se podigne svijest o značaju očuvanja i uređenja životne sredine, te da se podstaknu građani opštine Kostajnica da uređuju svoja dvorišta i balkone i time doprinesu ljepšem izgledu opštine Kostajnica.

About kostajnica@gmail.com

Check Also

Kako sa BiH pasošima u Šengen od novembra?

Od 10. novembra stupa na snagu novi sistem ulaska u evropsku uniju i Šengen za …