Volonteri Kostajnice na terenu!

Ni ovo sniježno i hladno vrijeme nije stalo na put našim volonterima da građanima Kostajnice pruže prijeko neophodnu pomoć. Danas su posjetili žitelje opštine Kostajnica kojima je to bilo najpotrebnije, a potom su za njih obavili nabavku lijekova i namirnica.

Volonterski tim, poziva građane na razumijevanje i strpljenje, jer je pristigao velik broj poziva, te se trude da potrebne namirnice, naročito one od životnog značaja, dostave građanima kojima je to i najneophodnije.

Takođe, naglašavaju da svi oni građani koji nemaju nikoga da im dostavi potrebne stvari, da im se obrate za pomoć na broj 066 145 059. Voloneri mole građane da ih kontaktiraju samo za nabavku lijekova, osnovnih životnih namirnica te sredstava lične higijene i higijene prostora, i da preko kontakt broja telefona ne naručuju sitnice i stvari koje nisu neophodne.

Volonterski servis je na usluzi građanima, ali isto tako potrebno je da svi zajedničkim snagama pomognemo ovim mladim ljudima pri njihovom dobrovoljnom radu. Volonteri poručuju građanima Kostajnice da svako od nas u ovom trenutku treba biti solidaran i pomoći svojim komšijama i prijateljima, kojima je bilo kakva pomoć potrebna.

About kostajnica@gmail.com

Check Also

Počela obnova gradske Vijećnice

U Kostajnici je počela obnova gradske Vijećnice. Objekat je izgrađen 1885. godine i proglašen je …