Sutra “Una Rok” koncert u Kozarskoj Dubici

U sklopu završnice muzičkog projekta “Una Rok” sutra će se na gradskom trgu u Koz. Dubici održati rock koncert sa početkom u 21:00 čas. Udruženje mladih „Una“ u saradnji sa Akademijom za mlade Valberberg iz Kelna i Evangelističkom omladinom iz Esena po četvrti put organizuje muzički projekat „Una Rok“.

Radi se o projektu omladinske razmjene, koji se ove godine realizuje od 10. do 26. avgusta u Kelnu i Koz. Dubici pod pokroviteljstvom Opštine Kozarska Dubica i Centra za informisanje i kulturu. Koncert je u rok žanru, organizuju ga mladi, međutim nije samo za  mlade, namijenjen je svim Dubičanima i svim ljudima iz okolnih mjesta koji vole ovu vrstu muzike i žele doći.

Mladi muzičari su vrijedno radili i spremili koncert na kojem prevashodno očekujemo dobru žurku, izjavila je tim lider projekta Katica Smiljanić i pozvala sve građane Kozarske Dubice i okolnih mjesta da u subotu, 24.avgusta  dođu na gradski trg  gdje će sa početkom u 21 čas biti održan „Una Rok“ koncert .

Dodala je da će u slučaju kiše koncert biti održan u Domu kulture i da je ulaz besplatan.

About kostajnica@gmail.com

Check Also

Kestenijada od 11. do 13. oktobra

Turističko-kulturno-privredna manifestacija “Kestenijada” 2024 održaće se od 11. do 13. oktobra. Najposjećeniji i najpopularniji događaj …