Održana 2. izborna skupština Opštinskog odbora Ujedinjene Srpske

Večeras je u maloj skupštinskoj sali u Kostajnici održana 2. izborna skupština Opštinskog odbora Ujedinjene Srpske na kojoj je za predsjednika Opštinskog odbora Ujedinjene Srpske u Kostajnici jednoglasno reizabran dosadašnji rukovodilac te stranke Neven Đenadija. Izbornoj skupštini je prisustvovao i predsjednik Ujedinjene Srpske i predsjednik Kluba Srba u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Nevan Stevandić.

Đenadija se obratio prisutnima i zahvalio na ukazanom povjerenju i istakao da će nastaviti sa aktivnim radom na popularizaciji Ujedinjene Srpske u opštini Kostajnica sa ciljem da na lokalnim izborima, koji će se održati iduće godine, stranka osvoji tri odbornička mjesta u Skupštini opštine Kostajnica.

Stevandić je izrazio zadovoljstvo najvećim usponom i najbržim rastom Ujedinjene Srpske u Republici Srpskoj i BiH i njenim pozicioniranjem kao stranke koja vodi dobru nacionalnu politiku i čiji rezultati se ovih dana vide i u Sarajevu i u Briselu.

Prema njegovim riječima, stranka ima odlične ekonomske programe koji će upotpuniti Vladu Republike Srpske i Savjet ministara BiH.

About kostajnica@gmail.com

Check Also

Đenadija večeras na Alternativnoj televiziji

Neven Đenadija diplomirani politikolog i magistar međunarodnih odnosa Fakulteta političkih nauka u Banjoj Luci učestvovaće …