U srijedu 26. decembra premijera pozorišne predstave “Otkaz”

Dramski studio M.A.S.K.E. JU Narodna biblioteka „Nevenka Stanisavljević „ odigraće u srijedu, 26. decembra u 19:00 časova premijeru predstave „Otkaz“. Predstava „Otkaz“ nastala je po tekstu Maje Nikolić, adaptaciju i režiju uradio je Novica Bogdanović, u okviru projekta JU Narodna biblioteka „Nevenka Stanisavljević“ podržanog od Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske.

„Postavljanje ovog teksta, predstavljao je izazov jer ga je napisala mlada osoba, a dramatična je priča savremenog društva. Riječ je o savremenoj priči koja ima duboke korijene u savremenim odnosima koje svi prepoznajemo i teško formulišemo, da li zbog straha ili nevjerice da se to nama događa.

Oslikavanje problema jedne porodice, nemogućnosti življenja, sputanosti i prilagođavanja nepisanim pravilima ovog doba,“ rekla je direktor biblioteke Svetlana Đurđević, koja je i vođa ovog projekta.

Igraju: Milena Milašin, Ines Kahvić, Ana Đenadija, Vera Nikolić, Radislav Kosijer i Predrag Lukić.
Grafika i video montaža: Predrag Lukić.
Ulaz: besplatan

Tekst i fotografija: Dramski studio M.A.S.K.E.

About kostajnica@gmail.com

Check Also

11. oktobra “Veče foklora” u organizaciji KUD “Potkozarje”

U sklopu obilježavanja turističko-privredno-kulturne manifestacije “Kestenijada,” u petak 11. oktobra, u OŠ “Petar Mećava” sa …